comfortabel + duurzaam + toegankelijk

Aanpak

Collectieven

MijnWoningPlus werkt uitsluitend voor collectieven van eigenaren van vergelijkbare woningen. Bijvoorbeeld de gezamenlijke bewoners van een rijtje (koopwoningen of gemixt huur en koop), of een groep individuele eigenaren van vergelijkbare woningen in de buurt. Als er (nog) geen collectief is, kan MijnWoningPlus onderzoeken of er toch mogelijkheden zijn.

In de praktijk is het niet altijd gemakkelijk om met iedereen op èèn lijn te komen (en te blijven). Daarom biedt MijnWoningPlus gedurende het hele project professionele begeleiding. MijnWoningPlus zorgt ervoor dat het woningverbeterproject voor alle betrokkenen plezierig verloopt.

0-meting en voorstel

MijnWoningPlus begint altijd met een 0-meting: het in kaart brengen van de energieprestatie en de onderhoudstoestand van de woningen. Op basis daarvan stelt MijnWoningPlus de standaard-pakketten samen, met een (voorlopige) prijsopgave. MijnWoningPlus onderzoekt ook de subsidie- en financieringsmogelijkheden. De pakketten bespreekt MijnWoningPlus dan met (vertegenwoordigers van) de bewoners. Samen stemmen we zo de pakketten precies af op de woningen en wensen.

Individuele afspraken

MijnWoningPlus maakt vervolgens met elke bewoner afspraken over welke pakketten hij/zij wenst en over eventuele individuele afwijkingen/aanpassingen. Bijvoorbeeld: als een woning al dubbel glas heeft, of een nieuwe CV-ketel, dan gaat dat onderdeel eruit.

Communicatie

De kracht van MijnWoningPlus schuilt in de collectieve aanpak. Dat levert grote voordelen op. Maar het betekent ook dat niet elke individuele wens gehonoreerd kan worden. MijnWoningPlus vindt het heel belangrijk dat daarover geen misverstanden ontstaan. Daarom loopt zorgvuldige communicatie als een de rode draad door onze aanpak. Aan het begin, bij het samenstellen van de pakketten, tijdens de uitvoering en achteraf.

Garantie en nazorg

Op alle werkzaamheden en geleverde producten geeft MijnWoningPlus garantie. Eventuele problemen en probleempjes na oplevering worden vlot verholpen.

Lees ook ons aanbod