comfortabel + duurzaam + toegankelijk

Over MijnWoningPlus

MijnWoningPlus is een initiatief van BAM Woningbouw Noord, KAW architecten en adviseurs en Noorderlings Communicatie. BAM en KAW hebben samen jarenlange ervaring met collectieve en particuliere woningverbeteringsprojecten. Goede communicatie met bewoners is hierbij cruciaal. Daarom doet Noorderlings ook mee.

Visie

Onze visie in vijf punten:

  1. Voor de meeste particuliere eigenaren en VVE-besturen is woningverbetering een (te) ingewikkelde zaak. Al snel ziet men door de bomen het bos niet meer. Er is dus behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies. En aan één betrouwbare leverancier die alles regelt.
  2. Als je wat wilt bereiken, moet je kiezen voor haalbare doelen. Liever met bewezen en betaalbare technieken vlot een goed resultaat behalen, dan langdurig puzzelen over wat in theorie misschien nòg beter zou zijn.
  3. Elke keer het wiel opnieuw uitvinden is zonde van de moeite. Van elk woningtype staan er in Nederland tienduizenden. (Duur) maatwerk is dus bijna nooit nodig. MijnWoningPlus kiest voor bewezen standaard-oplossingen. Die bieden de beste prijs/kwaliteitverhouding.
  4. Met een collectieve aanpak behaal je meestal betere (en goedkoper) resultaten dan individueel. In de praktijk is het echter knap lastig om met alle buren op één lijn te komen (en te blijven). Professionele ondersteuning is onontbeerlijk.
  5. Het succes van (collectieve) woningverbeteringprojecten staat of valt met de kwaliteit van de communicatie.

BAM Woningbouw Noord

BAM Woningbouw Noord heeft als grote Nederlandse bouwer veel kennis en ervaring over duurzame renovatie. BAM heeft voor nagenoeg alle woningtypen verbeter-pakketten ontwikkeld. Vele tienduizenden woningen zijn inmiddels volgens dit concept tot tevredenheid van de bewoners opgeknapt.

Zie ook: www.bamwoningbouw.nl

KAW architecten en adviseurs

KAW is ontstaan in de jaren ‘70 en geworteld in de stads- en wijkvernieuwing. KAW is sterk in architectuur op menselijke maat in combinatie met zorgvuldige begeleiding van bewoners(groepen). KAW komt uit Groningen en heeft ook vestigingen in Rotterdam en Eindhoven.

Zie ook: www.kaw.nl

Noorderlings Communicatie

Noorderlings Communicatie adviseert corporaties, gemeenten en andere opdrachtgevers in hun contacten met bewoners en burgers. Vervolgens zorgt Noorderlings voor goed georganiseerde campagnes en aansprekende en heldere communicatiemiddelen.

Zie ook www.noorderlings.nl