comfortabel + duurzaam + toegankelijk

 

Uw voordeel

Minder woonlasten

Om comfortabel te wonen heeft u energie nodig! Onder meer om uw woning te verwarmen en verlichten, bij het koken van uw lievelingsgerecht voor familie en vrienden, voor een warm bad in de winter of verkoelende douche in de zomer. Zoals u het nu doet wordt de energierekening steeds hoger. Dat is helemaal niet nodig. Kiest u voor het energie- en comfortpakket van MijnWoningPlus, dan zal uw gasverbruik dalen als u op dezelfde manier blijft stoken.

Ter illustratie
De familie Westerman woont in een twee-onder-éénkapwoning uit 1963 met het energielabel F. Zij verbruiken gemiddeld 2810 m³ gas per jaar. Deze familie koos het energie- en comfortpakket waardoor het gasverbruik van de familie Westerman daalt naar ongeveer 1310 m³. Dat betekent dat zij € 55 minder per maand betalen voor hun gasrekening.

Comfortabel wonen

In uw woning wilt u graag aangenaam en plezierig blijven wonen. Kiest u voor MijnWoningPlus, dan is tocht en vocht in uw woning en slecht warm en droog te krijgen slaapkamers verleden tijd. Bovendien heeft u geen last meer van koude voeten.

Ter illustratie
Jody en John Westerman zitten beide op de middelbare school. Ze studeren hard om hun diploma te halen. In de winter was het op hun slaapkamers niet behaaglijk, waardoor ze vaak in de woonkamer moesten studeren. Het was soms lastig voor ze om zich daar te concentreren. Door het optimaal isoleren van de woning is het nu niet meer nodig in de woonkamer te studeren. Ook de slaapkamers zijn nu comfortabel, Jody en John brengen er nu veel meer tijd door. Soms teveel, naar mening van hun ouders.

Beter energielabel Meer waarde

De maatregelen van MijnWoningPlus zorgen er voor dat u een beter energielabel krijgt. Dat heeft een positieve invloed op de waarde van uw woning. Daarmee bent u klaar voor de toekomst!

Ter illustratie
De familie Westerman koos voor het energie- en comfortpakket en ging daardoor van energielabel F naar energielabel B. Bovendien financierden zij met behulp van MijnWoningPlus het isoleren van de bijkeuken en aanbrengen van het nodige isolatiewerk zodat wasmachine en droger in de bijkeuken kunnen staan (maatregel uit meerwaardepakket). Zij konden dit financieren omdat ze € 55 per maand besparen op de gasrekening. Met deze maatregelen is hun twee-onder-één kapwoning ruim € 11.000 meer waard dan woningen van mensen die niet hebben meegedaan aan het collectief, zo geeft het taxatierapport van de makelaar aan.